Nyheder

Der arbejdes i traktorværkstedet

Over 70 tilbud de næste seks uger

Over 70 tilbud over sommeren

Det Grønne Museum er et levende museum, med levende udstillinger og aktiviteter. Dette er primært muligt takket være de mange frivillige i vores 14 laug.

Hen over sommeren fremstår museet ekstra levende, for vores laug møder op over 70 gange i løbet af de kommende seks uger her på museet.

Læs mere
Bettina Buhl og Kim Thygesen i haven

Årets temafrokoster starter i august

Årets temafrokoster starter i august

Sidste år gik Den Gamle Stald og Det Grønne Museum sammen og etablerede nogle helt unikke havevandringer med dertilhørende frokost – og i år gentages succesen.

Sæt tænderne i historien med Det Grønne Museums madhistoriker Bettina Buhl og restauratør Kim Thygesen fra Den Gamle Stald.

Årets fire temafrokoster er nu…

Læs mere
Bettina Buhl fortæller om overtro og hyldeblomst

Folketro og hyldeblomst

Folketro og hyldeblomst

Madhistoriker Bettina Buhl fortæller i denne video lidt om hyldeblomsten.

Selvom der er lagt vægt på folketroen i Danmark, så kommer der også lige en lille lækkerbisken med, til dem der vil eksperimentere lidt med Hyldeblomsten i madlavningen.

For hvem kunne ikke godt tænke sig en mellemting mellem den lækre hyldeblomstsmag og…

Læs mere
De dansle deltagere ved EMBLA

Det Grønne Museum vinder fornem nordisk pris

Det Grønne Museum vinder fornem nordisk pris

I EMBLA Nordic Food Awards blev Det Grønne Museum tidligere på året indstillet som den danske kandidat i kategorien ’Nordic Food Communicator’; og i et stærkt felt med i alt syv nominerede fra samtlige lande i Norden faldt juryens valg på Det Grønne Museum.

Efter sidste års…

Læs mere

Tag en tur med ‘Futte’

Tag en tur med ’Futte’

På udvalgte dage i løbet af sommermånederne får vi besøg af det populære og særdeles hyggelige tog Futte, som ejes og drives af Gl. Estrup Lions.

Det giver vores gæster mulighed for en anden og hyggelig oplevelse i de skønne omgivelser ude ved vores museum, og kan også gøre gåturen…

Læs mere
Børn på standertur

Sommerferie for alle sanser på Det Grønne Museum

Sommerferie for alle sanser på Det Grønne Museum

I sommerferien kan man på Det Grønne Museum opleve et museum, der leger med alle vores sanser. Der er nemlig mulighed for både at se, smage, føle, høre og lugte til historien om, hvordan vi har formet vores husdyr.

På museet vil der være aktiviteter og oplevelser…

Læs mere