Hvad skal vi udstille?

Ræv med kragefugl af Søren Lund

Ræv med kragefugl – foto Søren Lund

 En jagtoplevelse er altid en betagende naturoplevelse; og mange jægere går ikke kun på jagt efter dyr med våben i hånden. Ofte skyder de også løs med kameraet når naturoplevelserne skal dokumenteres.

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund har museet fået mulighed for at skumme fløden og vælge og vrage blandt Magasinet Jægers fantastiske læserfotos. Siden 2019 har Danmarks Jægerforbund nemlig kørt en løbende fotokonkurrence i magasinet. Hver måned kåres ”Månedens Foto” – og ved årets udgang kåres ”Årets Bedste Foto”.

Det er altså blandt cremen af cremen af de indsendte fotos, vi skal vælge hvilke billeder vi vil have med i udstillingen. Museets jagtinspektør, Rune Clausen, vil (selvfølgelig) have dem alle, men det kan han bare ikke få. Vi har nemlig ikke plads til dem alle, men må nøjes med en serie på 15-20 stykker. Derfor har vi brug for jeres hjælp!  Deltag i afstemningen her: https://pollunit.com/polls/jaegerblik og vær med til at bestemme, indholdet i udstillingen. Giv os dine stemmer, så kommer de fotos med det højeste gennemsnit, med i udstillingen.

Afstemningen løber over den næste uge. Udstillingen åbner til april (den præcise åbningsdag afslører vi senere).

Foto af Søren Lund