Julemarked 2021

Julemarked / 27. – 28. november / 10 – 16

Julen starter med årets hyggeligste julemarked for hele familien på Det Grønne Museum, Gl. Estrup. Her venter et hav af hyggelige boder, juledufte fra bagere og slagter, julemusik fra orkesteret og meget mere.

Det kan du opleve

Mere end 50 boder med kunsthåndværk, uldvarer, keramik, trædrejning og meget andet venter dig til årets julemarked. Det gør de sammen med museets frivillige, der viser de gamle håndværk frem, orkesteret med julemusik, bagerens julebag, haveholdets juledekorationer, de sødesager og en masse gaveinspiration.

Og vi tør godt at kalde det for årets hyggeligste julemarked. Vi fylder nemlig flere af vores udstillinger og haller med aktiviteter og spændende boder, som giver en helt særlig stemning. Og du kan selvfølgelig godte dig med julens glæder, julemusik og familiehygge.

Mellem boder og inspiration kan du dykke ned i vores julehistoriske fortælling “Jul på landet”, hvor vi både fortæller om de kendte og mindre kendte traditioner fra julen på landstederne i de sidste århundreder.

Når vi har boderne på plads, kan du se dem her på siden – men sæt allerede nu kryds i kalenderen den 27. og 28. november.

Julemarkedet på Det Grønne Museum, Gl. Estrup er for alle aldre - store og små
Julemarkedet på Det Grønne Museum, Gl. Estrup er for alle aldre - store og små

Praktisk information

27. – 28. november Det Grønne Museum, Gl. Estrup, åbent kl. 10 – 16.

En dagsbillet koster for voksne 110 kr.

Der er GRATIS adgang for børn u. 18 år.

Billetter giver adgang til både Det Grønne Museum og Gammel Estrup – Danmarks Herregårdsmuseum, der ligger på samme område.

På museet har vi meget plads både udenfor og indenfor, hvor du kan spise din madpakke. Du kan også lægge vejen forbi restauranten Den Gamle Stald.

Indgang til julemarkedet kræver fremvisning af gyldigt coronapas
Vi følger corona-situationen i Danmark tæt, og vi overholder de til enhver tid gældende retningslinjer fra myndighederne. Vi har gjort alt for at tilrettelægge museumsoplevelsen efter situationen, så du får en god oplevelse med hjem. Generelt har vi rigtig meget plads – både ude og inde. Du kan dog opleve enkelte rum, hvor der er adgangsbegrænsning.

FIND Det Grønne Museum, Gl. Estrup