Julemarked 2023

Julemarked / 2. – 3. december / 10 – 16

Julen starter med årets hyggeligste julemarked for hele familien på Det Grønne Museum, Gl. Estrup. Her venter et hav af hyggelige boder, juledufte fra bagere og slagter, julemusik der sætter den perfekte lydramme og meget mere.

Det kan du opleve

Mere end 50 boder med kunsthåndværk, uldvarer, keramik, trædrejning og meget andet venter dig til årets julemarked. Det gør de sammen med museets frivillige, der viser de gamle håndværk frem, mens du nyder julemusikken, bagerens julebag, haveholdets juledekorationer, de søde sager og en masse gaveinspiration.

Og vi tør godt at kalde det for årets hyggeligste julemarked. Vi fylder nemlig en stor del af museets areal med aktiviteter og spændende boder, som giver en helt særlig stemning. Og du kan selvfølgelig godte dig med julens glæder, julemusik og familiehygge.

Mellem boder og inspiration kan du dykke ned i vores julehistoriske fortælling “Alletiders jul”, hvor vi fortæller om julen op igennem de sidste 300 år.

Når vi har boderne på plads, kan du se dem her på siden – men sæt allerede nu kryds i kalenderen den 02. og 03. december.

Julemarkedet på Det Grønne Museum, Gl. Estrup er for alle aldre - store og små
Julemarkedet på Det Grønne Museum, Gl. Estrup er for alle aldre - store og små

Praktisk information

02. – 03. december Det Grønne Museum, Gl. Estrup, åbent kl. 10 – 16.

En dagsbillet koster for voksne 140 kr.

Der er GRATIS adgang for børn u. 18 år.

Billetter giver adgang til både Det Grønne Museum og Gammel Estrup – Danmarks Herregårdsmuseum, der ligger på samme område.

På museet har vi meget plads både udenfor og indenfor, hvor du kan spise din madpakke. Du kan også lægge vejen forbi restauranten Den Gamle Stald.

Vil du være en del af vores historiske julehygge, så klik her for at læse mere om julen på Det Grønne Museum.

FIND Det Grønne Museum, Gl. Estrup