Ny fotoudstilling indviet

Jægerblik fotoudstillingen

Den flotte fotoudsstilling Jægerblik er klar til at blive indviet.

Tirsdag d. 28. marts blev den nye fotoudstilling Jægerblik indviet på Det Grønne Museum. En fotoserie bestående af 16 helt unikke og fantastiske fotos taget af danske jægere og naturinteresserede.

Det Grønne Museum handler dybest set om menneskets forhold til naturen. Naturen forstået som de omgivelser mennesket bevæger sig i, lever af og udnytter. Vi har altid påvirket naturen, og naturen har altid påvirket os – og det er netop dette samspil, som vi gerne vil vise på museet.

Det er gennem det perspektiv, de genstande, vi arbejder med, skal ses – uanset om det nu er den første Ferguson eller harpunspidsen fra jægerstenalderen, vi kigger på.

Det er selvfølgelig også igennem det perspektiv, at den nye fotoudstilling skal ses. For netop naturen og mennesket som jægere, og hvordan mennesket som både jæger og naturelsker ser naturen, viser denne fotoudstilling med tydelighed.

For det er danske jægere og naturelskere som har taget de 16 fotos, der er blevet udvalgt igennem en åben afstemning samt 4 årsvindere i Danmarks Jægerforbunds magasin ’Jæger’.

Jægere eller ej, så er jeg overbevist om, at vi alle kan genkende blikket

og glæden ved de fede, fede øjeblikke, det er lykkedes at fange på kameraet!

Vi er rigtig glade for muligheden for at fremvise disse smukke fotografier, og vil gerne takke Danmarks Jægerforbund samt de dygtige fotografer, for at give os chancen.

Vi håber, at dette samarbejde er noget, vi kan udvikle og dyrke sammen.

Fotoudstillingen jægerblik nydes

Den nye fotoudstilling Jægerblik blev beundret og skabte debat.