Mad og drikke på Det Grønne Museum

Selvom vi er museum for dansk madkultur, så er det ikke tilladt at spise eller drikke i museets udstillinger. Men sulte og tørste skal gæster ikke. Der er flere muligheder for at få en bid mad på Det Grønne Museum. Besøg for eksempel restaurant Den Gamle Stald, der serverer fantastiske frokoster og formidable kageborde.

Spis medbragt mad på museet

Har I madpakker eller picnickurv med, er der mulighed for at spise  i vores stemningsfyldte loungeområde (lysningen), så længe man tager hensyn til museets øvrige gæster. Det er også muligt at sidde udenfor, hvis vejret tillader det.

Spis i Den Gamle Stald

I restaurant Den Gamle Stald, som har til huse på Det Grønne Museum, kan du udvide dit museums besøg med en oplevelse for smagsløgene. Restauranten serverer selvfølgelig frokost men også meget andet. Se mere på deres hjemmeside herunder.

Vi anbefaler, at man booker bord, så man ikke går forgæves. Dette kan gøres inde på deres hjemmeside herunder.

Den Gamle Stald kan også bookes til arrangementer, fester eller møder.
Kontakt dem på skrivtil@dengamlestald.nu 

Kommer I som en større gruppe eller busselskab, kan I med fordel og kontakte restauranten og finde en god løsning på bespisning.

Åbningstider

Højsæson (4. april til 18. oktober) Alle dage kl. 11 – 16
Lavsæson Hverdage kl. 11 – 15 og weekend 11 – 16

 

I ferier og i julen kan der være andre åbningstider. Se mere på Den Gamle Stalds hjemmeside her 

Lyder kombinationen af mad og historie som noget for dig? Så kan du med fordel læse mere om vores temafrokoster og gourmetmiddage.