Nyd julemåneden på Det Grønne Museum

Der vises en typisk stue fra 1900-tallet i julemåneden.

Juleudstillingen fortæller blandt andet om julen i 1900-tallet.

I julemåneden indbyder Det Grønne Museum alle besøgende til en enestående rejse gennem Danmarks hyggelige julehistorie i udstillingen Alletiders Jul og et fortryllende julemarked, der vil sprede juleglæde og magi til alle.

Er du en af dem, der glæder sig til juleaften, og synes tiden går alt for langsomt? Så slå ventetiden ihjel ved at besøge Det Grønne Museum, og få en masse ny viden om denne magiske højtid! Udforsk Danmarks julehistorie i udstillingen “Alletiders Jul”, og besøg det traditionsrige julemarked i den første adventsweekend med over 50 boder.

Alletiders Jul – En tidsrejse gennem Danmarks julehistorie

Træd ind i den tidsløse udstilling, “Alletiders Jul”, og fordyb dig i Danmarks julehistorie, der strækker sig over århundreder. Udstillingen tager dig med på en fascinerende rejse, hvor du udforsker de danske juletraditioners rødder og følger udviklingen af juletræet fra sin beskedne begyndelse til dagens farverige pragt.

Opdag, hvordan julen har været mere end bare en festlig sæson i Danmark; den er en dybt forankret kulturarv, der hylder næstekærlighed, samvær og tradition. Udstillingen udforsker også den danske have og dyrenes rolle i julen, og den kulminerer i nutidens fokus på bæredygtighed, og inspirerer de besøgende til at træffe bevidste valg – også i forbindelse med julen. Læs mere her

Julemarked – En verden af duftende æbleskiver, varm gløgg og skønne gaveideer

Dyk ned i julestemningen på Det Grønne Museums store julemarked, der finder sted den 2. og 3. december. Over 50 indendørs boder vil friste blandt andet dine smagsløg med for eksempel lækre æbleskiver, varm gløgg og skønne delikatesser.

Mens du finder de perfekte gaver til dine kære, kan du nyde den stemningsfulde julemusik og opleve de lærerige udstillinger. Mød også vores dedikerede frivillige laug, herunder f.eks. bryggerlauget og slagterlauget, der vil forkæle dig med smagsprøver på traditionelle julegodter og specialiteter. Læs mere her

En af de 50 juleboder ved det hyggelige julemarked

En af de 50 juleboder ved det hyggelige julemarked

Besøg Det Grønne Museum og skab magiske juleminder

Tag del i Det Grønne Museums juleoplevelser og skab uforglemmelige minder sammen med familie og venner. Tag en pause fra julestressen og lad Det Grønne Museum fylde din december med juleglæde, varme og inspiration.