Handelsbetingelser

 

Levering

Når du har foretaget en bestilling i vores e-butik, vil du modtage en ordrebekræftelse på din e-mail. De bestilte varer vil blive afsendt tre til fem hverdage fra modtagelse af ordrer betalt med dankort. Breve vil blive sendt med PostDanmark, pakker med GLS.

 

Porto

Alle vores ordrer sendes med Post Danmark eller GLS. Vejer din forsendelse under 2 kilo, og har en værdi under 1000 kr., så sendes den som maxi-brev. Vejer din forsendelse over 2 kilo eller har en på værdi 1000 kr. eller derover, sendes den altid som pakke.

Takster til Danmark: 50 kr. uanset vægt og mængde.

Takster til lande i Europa samt Færøerne og Grønland: 175, – kr.

Takster til lande uden for Europa: 200,- kr.

 

Leveringsadresse

En fordel for dig når du bestiller og køber dine varer hos os, så skal du vide, at du med fordel kan skrive en anden leveringsadresse end din hjemmeadresse. Skriv i stedet adressen på det sted du arbejder, og modtag dine varer dér, hvor du altid er sikker på at være til stede. Du sparer tid og slipper samtidig for en masse besvær, samt den lange vej til posthuset, hvis du ikke lige er hjemme når pakken ankommer. Og det hele koster kun 50 kr. uanset hvor meget du køber, og hvor i Danmark du befinder dig.

Hvis varen er en gave kan du også vælge at få varen pakket ind som gave og sendt til gavens modtager uden ekstra omkostninger. Gavemodtagerens adresse skrives under “Anden leveringsadresse”, når du skal udfylde leveringsadressen. Er varen til dig selv, sætter du et hak/flueben i boksen ved den røde tekst, som siger: “Ja tak, jeg skal have tilsendt både vare/r og faktura til samme adresse”. Gør du det, bliver der kun mulighed for at udfylde én leveringsadresse.

 

Del-levering

Hvis du har bestilt flere varer, og der i blandt er en vare, hvor der er leveringstid, vil vi kontakte dig for at aftale nærmere. Hvis der er længere leveringstid på en vare, står det angivet på den enkelte vare. Hvis du ønsker dellevering, skal du oprette flere bestillinger.

 

Sikker betaling

Museumsbutikken garanterer, at det er sikkert at handle online hos os. Vi anvender sikkerhedsprotokollen SSL (Secure Socket Layer), hvilket sikrer, at dine betalingsoplysninger undervejs i bestillingsforløbet bliver krypteret og ulæselige for andre. De oplysninger, du afgiver ved betaling bliver altid beskyttet under overførslen fra din egen computer. Du kan se, at krypteringen er aktiv, når der nederst i højre hjørne på din Internet browser kommer en gul hængelås til syne. På www.PBSINT.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

Museumsbutikken bruger desuden EPAY.dk, hvilket sikrer, at din betaling med dankort er sikkert og certificeret af PBS (Pengeinstitutternes Betalings Systemer). Se mere hos www.epay.dk. Vi modtager Dankort. Moms: Der er beregnet 25% moms på varerne til alle kunder. Kunder uden for EU kan henvende sig til deres lokale toldkontor og få den danske moms tilbagebetalt.

 

Retur- og bytteret

Alle varer kan returneres indenfor 14 dage efter modtagelse. Varen skal være intakt og skal returneres i originalemballage vedlagt kopi af ordrebekræftelse. Museumsbutikken vil inden for 14 dage tilbagebetale varens pris, dog ikke porto. Beløbet vil blive overført direkte til din bankkonto, så du bedes angive dit kontonummer på kopien af ordrebekræftelsen. Hvis du ønsker at bytte en vare til f.eks. anden størrelse, kan varen returneres med kopi af ordrebekræftelse og angivelse af bytteønsket. Vi beregner os porto ved ombytning.

Returvarer sendes til:

Museumsbutikken | Det Grønne Museum | Randersvej 4 | 8963 Auning.

 

Gavekort

Alle gavekort til museumsbutikken er gyldigt i tre år. Du får tilsendt et fysisk gavekort fra museumsbutikken og har 14 dages fortrydelsesret på dit køb. Gavekortet kan bruges i butikken på Det Grønne Museum eller i billetsalget til køb af årskort eller billetter.

 

Billetter

Der er ingen fortrydelsesret på billetter til madskoler, arrangementer, foredrag, mv. jf. Forbrugeraftalelovens § 9, stk. 2, nr. 2.

 

Reklamation

Hvis der ved modtagelse af varen konstateres fejl og skader, skal du kontakte museumsbutikken indenfor 8 dage efter modtagelse. Send en mail med angivelse af ordrenummer til dlmbogsalg@gl-estrup.dk og vi vil sende en pakkelabel, så du undgår at skulle betale porto. Erstatningsvaren vil blive afsendt straks efter modtagelse af den returnerede vare. Du har ret til at reklamere i op til 2 år efter et køb, hvis der konstateres produktionsfejl ved varen.

Efter 6 måneder er det dog dig, der skal bevise, at der tale om en produktionsfejl. Ansvar: Online køb er i øvrigt omfattet af de regler, der fremgår af Dansk markedsføringslov og Dansk lov om visse forbrugsaftaler.