Sidste år gik Den Gamle Stald og Det Grønne Museum sammen og etablerede nogle helt unikke havevandringer med dertilhørende frokost – og i år gentages succesen.
Sæt tænderne i historien med Det Grønne Museums madhistoriker Bettina Buhl og restauratør Kim Thygesen fra Den Gamle Stald.
Årets fire temafrokoster er nu planlagt
I løbet af efteråret vil det fire gange blive muligt at tage med på en historisk og kulinarisk tidsrejse, når Bettina Buhl og Kim Thygesen sammen byder indenfor til nogle skønne onsdage på Det Grønne Museum og i Den Gamle Stald.
Det hele vil starte med en hyggelig og rolig vandring i det Grønne Museums levende udendørs kulturarv, hvor madhistoriker Bettina Buhl vil guide og levende fortælle om fortiden og de mange spændende retter og råvarer, som har fyldt i det danske køkken og hjem.
Bagefter serverer Kim Thygesen en lækker 2-retters frokost på restaurant Den Gamle Stald. Denne frokost vil selvfølgelig være inspireret af de historiske retter og råvarer, som Bettina Buhl har levendegjort kort forinden. Men selvfølgelig tilrettet det moderne nordiske køkken.
Prisen er kun 295,- + drikkevarer, og man kan købe billet til arrangementerne her
HUSK AT KØBE BILLET TIL ARRANGEMENTET VED DEN GAMLE STALD!