PÅ JAGT MED STORM P.

Kunstneren og Jagten

’Jeg misunder de danske jægersmænd, der vandrer derude i den frie natur, i glæden over den danske fauna.’

Storm P., 1949

Træd ind i en verden ...

OBS: Udstillingens sidste dag er søndag d. 2 juni.

Træd ind i en verden af spænding og kunstnerisk finesse, hvor Storm P.’s legendariske humor møder den fascinerende verden af jagt. Velkommen til den tidsbegrænsede udstilling, “På jagt med Storm P.”, hvor vi dykker ned i kunstnerens tankevækkende illustrationer om jagtsikkerhed og samtidig fejrer den danske natur og fauna.

I denne tankevækkende udstilling udfolder Storm P.’s genialitet sig gennem 14 betagende akvareller, der ikke blot fortæller historien om jagt, men også udforsker det skæve og komiske ved jægernes verden. Storm P. formåede som ingen anden at kombinere alvorlige temaer med humor, og hans unikke streg gør sikkerhedsreglerne både underholdende og mindeværdige. I Storm P.’s univers bliver sikkerhedsreglerne til små kunstværker, der ikke kun beskytter, men også underholder.

Storm P illustration. En jæger går hen over en å.
Storm P. tegning af to mænd i en båd

Gå på opdagelse ...

Gå på opdagelse i de farverige skildringer af jægerlivet, hvor komik og alvor smelter sammen i en harmonisk dans. Oplev Storm P.’s skarpe observationsevne og hans evne til at skabe sjove og tankevækkende værker, der stadig taler til os i dag.

Storm P. var mere end blot en kunstner; han var en fortæller, en observatør og en filosof, der brugte sin humor til at udfordre vores tanker og skabe forbindelser mellem mennesker. Denne udstilling er en hyldest til hans arv og en fejring af dansk jagttradition. Så træd ind, lad dig forføre af hans magiske penselstrøg og tag med på en fascinerende rejse.