
- Denne begivenhed er allerede afholdt.
Historiske middage: Spis som man gjorde på Badehotellerne
28 februar / 18:00 - 21:00
Begivenhed Navigation
Historiske middage: Spis som man gjorde på Badehotellerne
Museumsinspektør og madhistoriker Bettina Buhl fra Det Grønne Museum har været historisk madkonsulent på TV2’s populære serie “Badehotellet”. Bettina har udvalgt nogle spændende serveringer, der har haft betydning for serien. Under hver servering vil der være fortællinger om Badehotellerne i Danmark, arbejdet med at tilberede mad til “det bedre borgerskab”, og om synet på det sunde liv ved og i havet.
Der er udvalgt nogle temaer – hvert tema har forskellige fortællinger og serveringer, der passer til det pågældende årti:
Badehotellet: De glade 1920’ere og de urolige 1930’ere.
Fredag den 28. februar, klokken 18.00 – 21.00
Menu:
Faserede artiskokker
Kalvesteg vin blanc med pomsaute og fyldte tomater
Diplomatbudding
Badehotellet: Den mørke besættelsestid og befrielsen (bemærk 80-årsdagen for befrielsen).
Søndag den 4. maj, klokken 18.00 – 21.00
Menu:
Ikke offentliggjort endnu
3-retters menu: 550 kr.
Tilmelding til Den Gamle Stald: