NyhederUncategorized @da

Vi søger forpagter til Restaurant Den Gamle Stald

Lige nu er der en unik mulighed for at forpagte en restaurant i historiske bygninger på Djursland.

Det Grønne Museum, Gl. Estrup v. Auning, søger nemlig en ny forpagter til museets Restaurant Den Gamle Stald pr. 1. juli 2019.

Restauranten er beliggende i de fredede 1600-tals avlsbygninger på herregården Gammel Estrup.

Forpagtningen indbefatter en del inventar, service, køkkenudstyr, kølerum, frostrum m.v.

Museet, som årligt besøges ca. 100.000 gæster, søger en forpagter, der er service- og kvalitetsminded og som sammen med museet er indstillet på at udvikle restauranten til gavn for stedet.

Den nuværende forpagter har valgt at opsige forpagtningskontrakten, efter at have drevet restauranten på formidabel vis i siden 2007.

Det Grønne Museum er Danmarks nationale museum for maden – og for jagten, skoven og landbruget. Vi har en historisk køkkenhave, egne husdyr af historiske danske racer og Madens Hus.

Yderligere oplysninger og vilkår kan ses på denne pdf – klik her.