Lækkersulten? Så gå i gang med disse hæklede frugter og grøntsager, der med garanti vil vil give godt humør i både køkkener og frugtskåle. Maja Hansen giver dig opskrifter til projekterne, som alle er nemme at gå til.
Shetlandsponyen Caroline er omdrejningspunktet i denne bog om pigen Ida Oline. På versefødder fortælles om hestehold på en bondegård og om Ida Olines store glæde ved at bo på gården med alle dyrene. Endnu en bog i serien “Min gård – landbobørn fortæller”.
Jonathan bor sammen med sin familie på slægtsgården langt ude på landet. Han er vild med traktorer og glæder sig til at blive voksen, så han selv kan køre rundt med de store maskiner.Indtil da nyder han livet på landet, med besøg af kammeraterne fra børnehaven og leg i mark og have.
Et hav af opskrifter på mad i børnehøjde. Her er mad ungerne elsker – både at spise og at være med til at lave. Fra ca. 12 år vil mange børn selv kunne lave mange af retterne.
Mere end 60 forskellige sorter af kartofler fra Danmark og resten af Norden beskrives indgående i tekst og farvebilleder. Samtidig får vi historien om kartoflen og dens indflydelse på nordisk madhistorie.
Særudstillingen “Kongens skov – Verdensarv” på Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum uddybes i bogen hér, med smukke billeder og indlevende tekst. Vi får historien om det enestående område, Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland, der i 2015 kom på UNESCOs liste over verdens kulturarv.
Fordybelse, stilletid og overskud : alt dette får du med korsstingbroderi og samtidig får du kreeret smukke ting til dit hjem. Mette Jørgensen forklarer teknikker og giver hér opskrifter og inspiration.
Pift dit køkken op med disse sjove og farverige hæklede sager. Få hér opskrifter på alt fra karklude til dækkeservietter og køkkenhåndklæder og bliv inspireret til festlige fornyelser.
I dokumentarprojektet “landliv.nu” fra 2006 lærer vi ni forskellige familier og deres hverdag at kende og som noget nyt déngang, på tre slags medier: film, bog og internet. Vi kommer tæt på familierne, på deres glæder og sorger og livsvilkår og oplever virkeligheden, som den ser ud for mennesker i det danske landbrug i 2005/2006.
Er du til bæredygtig middagsmad er her kogebogen om mad i høkassen. Her sparer du både energi og tid når du laver de skønneste retter, f.eks. Suppe, gryderet, grød og kage. 40 opskrifter til inspiration.
Cirka 150 opskrifter på spændende retter, brød og kager med frø og korn samt udførlige beskrivelser af de mange forskellige typer. Få med bogen hér inspiration og nye ideer til din madlavning.
“Du er hvad du spiser!”, lyder mundheldet – og i denne bogs artikler konkluderes det også at med dét, du spiser, fortæller du omverden hvem du er og hvad du står for. I dag er mad for mange ikke kun noget, der skal mætte, men derimod vise status, overskud samt religiøse og politiske holdninger. Bliv med bogen klogere på hvordan mad og identitet i høj grad hænger sammen.
Fint og enkelt fortalt gennem drengen Jonas, kommer vi hele vejen rundt om dét at blive jæger, være jæger og at gå på jagt efter vildt. Vi får også forklaring på hvorfor nogle jagthunde hedder dét, de gør, samt andre små jagtrelaterede historier. Rigt billedmateriale fuldender denne hyggelige bog.
Her kan læseren i ord og billeder, følge mejetærskerens udvikling. Både teknologien og historien. Bogen omtaler 7 danske og 23 udenlandske mejetærskerfabrikker og deres modeller, som har høstet i Danmark.
På www.detgroennemuseum.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Vi bruger cookies til at forbedre dit besøg samt at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Du kan finde vores Privatlivs- og cookiepolitik her.