Viser 1–16 af 27 resultater

Badehotellets Kogebog

Badehotellets Kogebog

299,00 DKK

Et must have for fans af TV2-serien Badehotellet. Gå på opdagelse i fru Andersens køkken og del bordets glæder med grosserer Madsen, skuespiller Weyse, fabrikant Frigh, fru Fjeldsø og alle de andre kære stamgæster. Find inspiration til nye retter i de gamle opskrifter. Her er visdom og bæredygtighed at hente, der taler lige ind i vores egen tid.

Det hele er samlet af Det Grønne Museums madhistoriker Bettina Buhl, der øser af sin store viden og har gjort retterne nemme at tilberede.

Bogen er krydret med masser af fortællinger fra tidens køkken og beretninger om, hvordan det har været som skuespiller at lave mad for seere i hele Danmark.

 

KOM TIL FOREDRAG OM BADEHOTELLET (INKL: SMAGSPRØVER; KAFFE OG KAGE)

Dansk Madhistorie – fra fortid til nutid

148,00 DKK

Fra fødevareanvendelse i oldtiden over maden ombord på Fregatten Jylland og frem til madpakkens indhold anno 2012: i en række artikler, ledsaget af opskrifter, får vi et indblik i madens og måltidets kulturhistorie i Danmark. Lad dig inspirere og gør tidligere tiders dansk madhistorie til din egen… velbekomme!

 

Forfatter: Bavnshøj, Hellvik og Buhl

 

Den nye røde om tomater

198,00 DKK

Beskrivelse af 78 udvalgte tomatsorter.Indeholder dyrkningsvejledning til fremavl af de bedste og sundeste planter. Hvordan opbevarer man der overskud af tomater man kan have i slutningen af sæsonen? Her findes nogle bud på det.

Forfatter: Lene Tvedegaard 

 

Desserter

70,00 DKK

Her sættes der focus på desserter. Is, kager, frugter, danske og udenlandske klassikere og masser af nye fortolkninger.

Forfatter: Karolines Køkken

 

Fra haven til maven

248,00 DKK

Frugt og grønt og bær og krydderurter danner basis for de mange lækre opskrifter i bogen hér. De to forfattere fortæller om køkkenhavens guld og giver gode ideer til hvordan du fremtryller de skønneste retter til både hverdag og fest.

Forfatter: Vibeke Lehn og Anemette Olesen

 

Historisk kogebog (Kogekunst i Danmark 1616-1910)

248,00 DKK

Spis dig gennem den danske madhistorie fra 1616 til 1910 og bliv samtidig klogere på udviklingen i den danske madkultur. Med historiske opskrifter ledsaget af indlevende fortællinger, gelejder Else-Marie Boyhus læseren igennem en spændende og kulturhistorisk vigtig og forandringsfuld periode i Danmarks madhistorie.

Forfatter: Else-Marie Boyhus

 

Kålkogebogen

128,00 DKK

Tænderne løber i vand og du får lyst til at prøve samtlige opskrifter på de forskellige kåltyper, som Anemette Olesen præsenterer hér. Og så er det ovenikøbet nemt, billigt og sundt sundt sundt at lave med med kål.

Forfatter: Anemette Olesen

 

Karolines Aftensmad på 30 min.

70,00 DKK

God sund og varieret mad i en travl hverdag kan være noget af en udfordring. Her kommer en hjælpende hånd. Her er samlet opskrifter på aftensmad, der alle har en fedtenergi% på max 30 og som alle kan tilberedes på 30 minutter.

 

Forfatter: Karolines Køkken

 

Karolines Børnenes livretter

175,00 DKK

Et hav af opskrifter på mad i børnehøjde. Her er mad ungerne elsker – både at spise og at være med til at lave. Fra ca. 12 år vil mange børn selv kunne lave mange af retterne.

 

Forfatter: Karolines Køkken

 

Karolines Køkkenskole

50,00 DKK

Opskriftshæfte med grundlæggende madlavning og trin for trin forklaringer. Er du ny i køkkenet, får du her en rigtig fin vejledning og hjælp.

Forfatter: Karolines Køkken

 

Karolines Mormormad

70,00 DKK

 Stegt flæsk med persillesovs er nok en af de mest kendte klassikere fra det danske mormorkøkken. Den og mange flere opskrifter, kan du finde heri. Opskrifterne er klassiske, som vi husker dem. 

Forfatter: Karolines Køkken

 

Mad i høkassen

130,00 DKK

Er du til bæredygtig middagsmad er her kogebogen om mad i høkassen. Her sparer du både energi og tid når du laver de skønneste retter, f.eks. Suppe, gryderet, grød og kage. 40 opskrifter til inspiration.

 

Forfatter: Katrine Klinken

 

Mad med korn og frø – en kogebog

198,00 DKK

Cirka 150 opskrifter på spændende retter, brød og kager med frø og korn samt udførlige beskrivelser af de mange forskellige typer. Få med bogen hér inspiration og nye ideer til din madlavning.

Forfatter: Anemette Olesen

 

Mad og Identiteter – Dansk Madhistorie

148,00 DKK

“Du er hvad du spiser!”, lyder mundheldet – og i denne bogs artikler konkluderes det også at med dét, du spiser, fortæller du omverden hvem du er og hvad du står for. I dag er mad for mange ikke kun noget, der skal mætte, men derimod vise status, overskud samt religiøse og politiske holdninger. Bliv med bogen klogere på hvordan mad og identitet i høj grad hænger sammen.

 

Forfatter: Hellvik, Buhl m.fl.