Madskole med vildt

På grund af corona-situationen kan vi desværre ikke afholde madskoler for tiden. Vi arbejder på andre tiltag i Madens Hus, hold øje med kalenderen her på siden. Her annoncerer vi også madskoler, når vi igen kan afholde dem sikkert.

På Det Grønne Museums madskole med vildt i Madens Hus kan du finde ny inspiration, teknikker og viden til at bruge vildtet som råvare i dit køkken.

Vi har planlagt en række forskellige madskoler med vildt, som hver især har fokus på forskellige aspekter, som fx at lave gourmetmad af fasan, eller at få brugt alt det brugbare fra dyret til pølser. Se kalenderen her på siden og lad dig inspirere.

Vores madskoler med vildt har fokus på, at det skal være hyggeligt og lærerigt. Det er vores mål, at du kan tage teknikkerne direkte med hjem i dit eget køkken og give dine gæster en hel ny og unik oplevelse ved middagsbordet. Der er intet krav om, at du skal være jæger eller have adgang til vildt. Vi sørger for vildtkødet til madskolerne, og du sørger for lidt at drikke og en masse lærelyst.

Underviseren er en af landets bedste vildtkokke; Rasmus Schmidt. Han har speciale i de vilde råvare og sammen med sin bror driver han den normadiske jagt-restaurant Guns N’ Gourmet, hvor de leverer vildmarksgastronomi – ude i naturen, hvor det hele kommer fra.

Find praktisk information om at deltage i en Madskole her

Vi laver også historiske madskoler

 

Madskoler med vildt

madskole om fasan
Madskole med vildt lærer vi at bruge alle dele af vildtet
madskole vildt som pålæg
Bøffer af vildtkød