Gratis juletilbud: Alletiders jul

I år er “Alletiders jul” også Det Grønne Museums gratis juletilbud til skoler og institutioner. Forløbet er Corona-venligt og kan foregå 22. november – 17. december, mandag – fredag i tidsrummet 9 – 14:30. Alle forløb skal bookes på info@dgmuseum.dk eller 86 48 34 44.

Digital juletur

Det Grønne Museums julegave til skoler og institutioner består af gratis adgang til museet og mulighed for at opleve den digitale juletur “Alletiders jul”. Her bliver I ledt fra stander til stander med et chipkort, der aktiverer en fortælling.

Turen går rundt om det julepyntede museum, hvor museets formidlere i en lydfortælling starter rejsen i 1700-tallets juletraditioner – ledsaget af en lille juleudstilling.

Herefter går turen gennem 1800- og 1900-tallet, inden den fortsætter med stop ved juletræet med sin pynt, julemaden og dyrene i laden.

Turen tager ca. 1 time.

Risengrød og julefortællinger

Har lærere og elever lyst til at udvide dagen, kan man for 300 kr. tilkøbe et ekstra skud julehygge med risengrød og saftevand. Imens der spises, svarer museets formidlere på alle de spørgsmål, der er opstået undervejs og deler de bedste og sjoveste julehistorier.

Inden turen går hjemad, får læreren et idékatalog og en udvidet baggrundshistorie med hjem med forslag til historiske julelege og aktiviteter til de december-dage, der kan trænge til et genbesøg af julehyggen.

Den udvidede pakke tager ca. 2 timer og kan tilrettelægges til børnehave og indskoling. Den kan derfor senest bookes til kl. 13 (Så spiser vi risengrød kl. 14).

Julenisserne gør klar til undervisningsforløb
Det gratis juletilbud til skoler og institutioner på Det Grønne Museum er populært