Tømrer eller snedker søges til Det Grønne Museum

Det Grønne Museum søger pr. 1. november 2020, eller snarest derefter, en medarbejder til mangesidige håndværksopgaver.

Det Grønne Museum er det nye statslige museum med ansvar for jagtens, skovens, landbrugets og madens historie, og vi står foran en række store og spændende opgaver i de kommende år, hvor museet skal positionere sig i danskernes bevidsthed. Dette skal blandt andet ske ved at udvikle og opbygge nye store udstillinger på tværs af vore ansvarsområder.

Der er hvert år masser af aktiviteter og arrangementer for hele familien på Det Grønne Museum

Stillingen

Du bliver som håndværker en del af museets Formidlingsafdeling, og kommer til at referere til formidlingschefen. Hovedopgaven bliver vedligehold af Det Grønne Museums eksisterende udstillinger, samt deltagelse i opbygning og vedligehold af de store, nye udstillinger samt formidlingstiltag på museets udeområde, som museet har planlagt de kommende år. Dertil kommer også forskellige typer håndværksopgaver i tilknytning til museets driftsafdeling, bl. a. med vedligehold af både fredede avlsbygninger og nyere bygninger, hvor museets administration, landbrug og udstillinger befinder sig. Endelig indgår der i stillingen opgaver, der involverer kendskab til museets CTS system samt digitale udstillingsinstallationer.

Kvalifikationer

  • Du er uddannet tømrer eller snedker, eller kan dokumentere bred erfaring inden for dette fagområde. Derudover har du en generel interesse for håndværk
  • Du har mindst et par års erfaring inden for dit fag efter endt uddannelse
  • Du har sans for kvalitet og godt håndværk
  • Du har fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø
  • Du har ikke nødvendigvis forudgående kendskab til sikkerhedssystemer og digitale installationer, men du er nysgerrig og vil gerne lære
  • Du trives med at have indflydelse på at tilrettelægge og fuldføre meget forskellige typer af opgaver
  • Du kan se muligheder og løsninger i en ofte travl hverdag
  • Du er mester i at samarbejde med et stærkt team af dedikerede kolleger og frivillige.
  • Du har lyst til at blive del af en arbejdsplads, hvor alle kender hinanden, arbejder på tværs og passer på hinanden.
  • Du er fleksibel med hensyn til arbejdstider, da der til tider vil være opgaver med stramme deadlines. I disse perioder må aften- og weekendarbejde påregnes

Vi tilbyder

Et stort og veludstyret værksted, som du får ansvaret for, samt en arbejdsplads med ca. 30 dedikerede kollegaer, der alle arbejder på at skabe de bedste rammer for de besøgende og det, vi mener, bliver Danmarks vigtigste museum.

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst.

Stillingen vil være med ansættelse fra 1. november 2020 eller snarest derefter. Det for tiden gældende tjenested er Det Grønne Museum, Randersvej 4, 8963 Auning.

Ansøgning

Ansøgning med opdateret CV skal sendes via sikker digital post ved at klikke her. Du bliver bedt om at logge ind med NemID.

Vi skal have modtaget ansøgningen senest mandag d. 14. september kl. 9.00.

Evt. yderligere information om stilling og museum kan findes på museets hjemmeside eller ved henvendelse til museets formidlingschef Maria Berg Briese, gerne på mail: mbb@dgmuseum.dk.

Kandidater, der udvælges til samtale, vil få besked fredag d. 18. september. Samtaler gennemføres onsdag d. 23. september.

Det Grønne Museum opfordrer til, at alle kvalificerede uanset personlig baggrund søger stillingen.

Download stillingsopslaget som PDF her.

Mission

Det Grønne Museum styrker historiebevidsthed og aktivt medborgerskab ved at belyse, hvorledes den kulturhistoriske og teknologiske udvikling inden for jagten, skoven, landbruget og maden har haft og stadig har afgørende betydning for menneskers hverdag og for landskabet og naturen.