NyhederForedrag På Det Grønne Museum

NYE FOREDRAG – ONSDAGE I EFTERÅRET

Efterårets foredragsrække på Det Grønne Museum kommer til at spænde bredt. På plakaten er emnerne alt fra kunst til kronvildt, og i oktober og november afholder museet tre foredrag. I foråret havde Det Grønne Museum bl.a. ulve på programmet, som viste sig at være en publikumsmagnet.

Billetterne, som blot koster 50 kr., er allerede til salg. Efterårets foredrag er:

 

FOREDRAG: DEN JYSKE HEDE I URFUGLENS TID
24. oktober / 19:00 – 21:00

Onsdag efter Efterårsferien kan Det Grønne Museum helt enestående præsenterer foredrag med maler, historiker og fuglemand Jens Gregersen. Med udgangspunkt i sin seneste bog ”Den Jyske Hede – I Urfuglens Tid”, som blev anmeldt til topkarakter og seks hjerter i Politiken, vil Jens Gregersen fortælle om den jyske hedes historie, et landskab båret af hedebøndernes hænder.

Køb billet her

 

FOREDRAG: KRONDYR – STORVILDTET I JYLLAND
7. november / 19:00 – 21:00

I november vender kronvildt-ekspert Mads Flinterup tilbage til Det Grønne Museum. I foråret var han en del af museets ulveaften, men den 7. november kommer han for at fortælle om Jyllands stortvildt, krondyret. Bestanden af krondyr er stærkt voksende, og alene på Djursland er rudlerne (flokkene, red.) vokset til adskillige hundrede individer. Mads Flinterup vil denne aften fortæller hvorfor der bliver flere af de store dyr og hvilken betydning Jyllands storvildt har for dets omgivelser.

Køb billet her

 

FOREDRAG: TRAKTOREN – FRA MOTORPLOV TIL HIGHTECH
21. november / 19:00 – 21:00

Efterårets sidste foredrag handler om verdens vigtigste landbrugsredskab: Traktoren. Under overskriften ”Fra motorplov til hightech” vil historiker, traktornørd og museumsinspektør på Det Grønne Museum, Jens Aage Søndergaard, tage publikum med gennem traktorens historie.

Køb billet her