DM i Vildtmad 2022 – Reserver den 6. november allerede nu.

Der tilberedes mad over åben ild

Lækre retter fra DM i Vildtmad 2021 tilberedes over åben ild.

Vildtlevende dyr fra Danmarks natur spiller hovedrollen ved DM i Vildtmad på Det Grønne Museum på Djursland. Her er masser af inspiration til madlavning med vildt.

DM i Vildtmad er en årlig kokkekonkurrence, hvor 6 af vores mest toneangivende kokke giver deres bud på den bedste tilberedning af vildt. Kokkene arbejder i udekøkkener og over bål, og man kan som tilskuer følge arbejdet på nærmeste hold fra start til slut.

Der er smagsprøver på vildt til publikum og adgang til Det Grønne Museums udstilling om jagtens historie.  Billetter købes i indgangen og giver adgang til konkurrencen, Det Grønne Museum og nabomuseet Gammel Estrup.

Glæd jer til DM i Vildtmad!

Det årlige arrangement afholdes i naturskønne Norddjurs – vildtets hjemmebane.

DM i Vildtmad er arrangeret af Foreningen Vildt Gastronomi i samarbejde med Det Grønne Museum med støtte fra Norddjurs Kommune, Danmarks Jægerforbund og Bæredygtig Jagt samt lokale virksomheder i Norddjurs bl.a. Djurslands Bank og Scanpan.