Corona-virus og museumsbesøg

Vi gør os umage for at sikre dig en god og tryg museumsoplevelse, når du som gæst besøger Det Grønne Museum i kølvandet på Corona-pandemien.

Museumsoplevelsen vil næsten være den samme som før krisen, men som gæst vil du også opleve enkelte rum, der er lukket i en periode, flere skilte, spritstationer o.l. Og så skal du følge de grønne pile rundt i udstillingerne.

Vores restaurant Den Gamle Stald har åbent. Se mere her.

Vi er på samme hold

Rundt omkring på museet vil du se vores særlige HOLD-skilt, som du også finder her på siden. Skiltet skal minde alle om at

  • holde til højre,
  • holde sig til de grønne pile,
  • holde afstand
  • og holde humøret højt.

På den måde kan vi sammen sikre et godt og trygt museumsbesøg.

Som skiltet indikerer, er der på gulvet en række grønne og røde pile. Følg de grønne pile, så flyder trafikken den rigtige vej rundt i museet. Og husk at holde én meters afstand til andre end dem, du eventuelt besøger museet med.

Flere steder på museet kan du trykke på kontakter, swipe på skærme og hive i håndtag. Disse steder er blevet markeret med en lille pilfinger, og herfra vil du altid kunne se en af de mange opstillede spritstationer, som vi opfordrer alle til at benytte.

Hvor er museumsbesøget anderledes?

Situationen betyder dog også, at der er enkelte oplevelser, du desværre ikke kan få i en periode. Vores indendørs legeplads, Børnenes Gård, er lukket, men du kan stadig besøge de udendørs legepladser og vores dyr. I udstillingerne har vi også afspærret enkelte små rum og kroge, hvor man må nøjes med at kigge ind.

Madpakkerummet er lukket, men kan åbnes for større grupper, der kommer sammen – spørg i butikken. Spis i stedet din madpakke i Lysningen ved siden af museumsbutikken, hvor vi har lavet ekstra afstand mellem bordene. Eller besøg vores restaurant Den Gamle Stald, der er åben.

Væksthuset og Centerhuset vil også være lukket, mens du på udvalgte datoer kan kigge ind i en del af vores værksteder og få en snak med de frivillige. Disse datoer vil fremgå af vores kalender Det Sker.

På museet gør vi ekstra rent og spritter af i overensstemmelse med anbefalingerne. 

Vi glæder os til, at vi ses.

 

Besøg det grønne museum og få en sikker museumsoplevelse

Er du i tvivl om noget i forhold til Det Grønne Museum og corona-virus, kan du kontakt museet på info@dgmuseum.dk eller +45 8648 3444