Corona-virus og museumsbesøg

Vi gør os umage for at sikre dig en god og tryg museumsoplevelse, når du som gæst besøger Det Grønne Museum i kølvandet på Corona-pandemien.

Reglerne lige nu...

Fra 12. november og fire uger frem skal alle gæster over 15 år vise coronapas, når de indløser billetter til Det Grønne Museum og Gammel Estrup.

Det er nu næsten et helt normalt museumsbesøg, du kan forvente, når du besøger os. Du vil dog møde skilte, der opfordrer dig til at spritte af og holde afstand til andre gæster.

Du vil også kunne opleve enkelte rum, der er lukket i en periode eller har begrænsninger på antallet af gæster. Vi opfordrer til, at du følger de grønne pile rundt i udstillingerne. Flere steder på museet kan du trykke på kontakter, swipe på skærme og hive i håndtag. Disse steder er blevet markeret med en lille pilfinger, og herfra vil du altid kunne se en af de mange opstillede spritstationer, som vi opfordrer alle til at benytte.

På museet gør vi ekstra rent og spritter af i overensstemmelse med anbefalingerne fra myndighederne.

Generelt følger vi retningslinjerne fra myndighederne, og ændrer de sig, ændrer vi også vores tiltag.

Vores restaurant Den Gamle Stald har åbent. Se mere her.

Vi er på samme hold

Rundt omkring på museet vil du se vores særlige HOLD-skilt, som du også finder her på siden. Skiltet skal minde alle om at

  • holde til højre,
  • holde sig til de grønne pile,
  • holde afstand – en meter til andre gæster.
  • og holde humøret højt.

På den måde kan vi sammen sikre et godt og trygt museumsbesøg.

Her på Kulturministeriets hjemmeside, kan du orientere dig i de gældende retninglinjer for “kulturinstitutioner, hvor publikum bevæger sig rundt”.

Regler og anbefalinger på området ændrer sig hurtigt og ofte, og det vigtigste for os er at sikre et trygt og godt museumsbesøg. Oplever du steder, hvor vi kan blive bedre hører vi meget gerne fra dig. Tag enten fat i en ansat, når du besøger os, eller skriv til os på info@dgmuseum.dk.

Vi glæder os til, at vi ses.

Besøg det grønne museum og få en sikker museumsoplevelse

Er du i tvivl om noget i forhold til Det Grønne Museum og corona-virus, kan du kontakt museet på info@dgmuseum.dk eller +45 8648 3444