Corona-virus og museumsbesøg

Det Grønne Museum er igen åbent efter corona-nedlukningen. 

Vi kan igen servere gode museumsoplevelser fra jagtens, skovens, landbrugets og madens verden til vores besøgende. Og det er vi rigtig glade for. Men coronasituationen betyder, at der stadig er enkelte områder, hvor du vil opleve et lidt anderledes museumsbesøg. Læs mere om det her.

Det allervigtigste, du skal sørge for, inden museumsbesøget, er et coronapas. Når du har en negativ test, kan du på sundhed.dk downloade et coronapas, som du skal vise i billetlugen. Det er et krav fra myndighederne, at vi skal tjekke besøgendes coronapas.

Inde på museet skal du bære mundbind, spritte af og holde afstand. Vi gør rent og spritter af løbende, vi har sat skilte og pile op, som skal sikre den bedst mulige bevægelse gennem museet, og så overholder vi naturligvis de retningslinjer, der er fra myndighedernes side.

Sammen sikrer vi et trygt museumsbesøg for alle.

Forholdsregler ved museumsbesøg

Besøg vores side om coronavirus og museumsbesøg for endnu mere information om, hvordan vi håndterer situationen, så vi kan skabe et trygt museumsbesøg for alle.

Få sæsonkort med entrebilletten den første måned

Fra vi åbner og frem til og med den 24. maj får du et sæsonkort til 2021 med, når du køber en entrebillet til Det Grønne Museum og Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum. Entré koster 100,- for voksne og er gratis for børn u. 18 år.

Situationen – og retningslinjerne – ændrer sig hele tiden, og du vil måske derfor møde en lidt anderledes virkelighed på museet end den her beskrevne, men vi bestræber os på at være opdaterede.

Er du i tvivl om noget i forhold til Det Grønne Museum og corona-virus, kan du kontakt museets på mail info@dgmuseum.dk eller telefon 8648 3444.