Corona-virus og museumsbesøg

Det Grønne Museum er igen åbent efter corona-nedlukningen. 

Vi kan igen servere gode museumsoplevelser fra jagtens, skovens, landbrugets og madens verden til vores besøgende. Og det er vi rigtig glade for. Det er næsten et normalt museumsbesøg, men der er enkelte områder, hvor du vil opleve det lidt anderledes. Læs mere om det her.

Det allervigtigste, du skal sørge for, inden museumsbesøget, er et coronapas. Når du har et gyldigt coronapas, kan du finde det på sundhed.dk eller i coronapas-appen, som du skal vise i billetlugen. Det er ok med et skærmbillede af passet. Du kan med fordel have dit coronapas klar, inden du løser billet. Det er et krav fra myndighederne, at vi skal tjekke besøgendes coronapas. Læs mere om coronapasset her.

Inde på museet opfordrer vi stadig til, at du spritter af og holde afstand. Vi gør rent og spritter af løbende, vi har sat skilte og pile op, som skal sikre den bedst mulige bevægelse gennem museet, og så overholder vi naturligvis de retningslinjer, der er fra myndighedernes side. Det er ikke længere et krav, at du benytter mundbind på museet.

Sammen sikrer vi et trygt museumsbesøg for alle.

Forholdsregler ved museumsbesøg

Besøg vores side om coronavirus og museumsbesøg for endnu mere information om, hvordan vi håndterer situationen, så vi kan skabe et trygt museumsbesøg for alle.

Situationen – og retningslinjerne – ændrer sig hele tiden, og du vil måske derfor møde en lidt anderledes virkelighed på museet end den her beskrevne, men vi bestræber os på at være opdaterede.

Er du i tvivl om noget i forhold til Det Grønne Museum og corona-virus, kan du kontakt museets på mail info@dgmuseum.dk eller telefon 8648 3444.