Corona-virus og museet – Museet holder lukket

Det Grønne Museum er lukket pga. situationen omkring covid-19. Vi åbner først igen når myndighederne vurderer at det er sikkert. Du er i mellemtiden meget velkommen til at gå en tur i udeområdet.

Regeringens beslutninger i forbindelse med udbruddet af corona-virus og forsøget på at begrænse smitten, betyder, at Det Grønne Museum holder lukket frem til og med den 5. april.

Der sker løbende opdateringer i anbefalingerne fra myndighedernes side, og når det sker, vil vi melde eventuelle ændringer i museets åbne- og lukketider ud her på hjemmesiden.

Mens museet er lukket, er man meget velkommen til at gå en tur på området. Og vi vil gerne opfordre alle til at følge os på vores Facebook-side for opdateringer om situationen – men mest fordi vi også fylder den med en masse godt indhold og viden fra museets eksperter. Du finder profilen ved at klikke her. Det kræver ingen bruger at se opslagene, men du skal være logget ind for at følge os.

Vi glæder os til at tage imod jer igen på den anden side.

Pas på hinanden!

Er du i tvivl om noget i forhold til Det Grønne Museum og corona-virus, kan du kontakt museets på mail info@dgmuseum.dk eller telefon 8648 3444.