Corona-virus og museet: vi åbner 21. april!

Det Grønne Museum har været lukket pga. situationen omkring covid-19 siden december, men vi åbner igen den 21. april 2021 – og vi kan næsten ikke vente!

Regeringens beslutninger i forbindelse med udbruddet af corona-virus og forsøget på at begrænse smitten, betyder, at Det Grønne Museum holder lukket frem til og med den 20. april.

Åbningsdag på Det Grønne Museum og Gammel Estrup

På åbningsdagen 21. april tilbyder museerne særlige gratis omvisninger dagen igennem. Omvisningerne begynder på halve klokkeslæt på Det Grønne Museum og på hele klokkeslæt på Gammel Estrup. Og trænger man til en forfriskning holder restaurant Den Gamle Stald åbent for udendørsservering.

Få årskort med entrebilletten den første måned

Fra vi åbner og frem til og med den 24. maj får du et årskort til 2021 med, når du køber en entrebillet til Det Grønne Museum og Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum. Entré koster 100,- for voksne og er gratis for børn u. 18 år.

Der sker løbende opdateringer i anbefalingerne fra myndighedernes side. Når og hvis det sker, melder vi eventuelle ændringer i museets åbne- og lukketider ud her på hjemmesiden.

I mellemtiden, er man meget velkommen til at gå en tur på området. Og vi vil gerne opfordre alle til at følge os på vores Facebook-side for opdateringer om situationen – men mest fordi vi også fylder den med en masse godt indhold og viden fra museets eksperter. Du finder profilen ved at klikke her. Det kræver ingen bruger at se opslagene, men du skal være logget ind for at følge os.

Vi glæder os til at tage imod jer igen fra den 21. april!

Er du i tvivl om noget i forhold til Det Grønne Museum og corona-virus, kan du kontakt museets på mail info@dgmuseum.dk eller telefon 8648 3444.