Corona-virus og museet – Museet holder lukket

Det Grønne Museum holder lukket foreløbigt. Det gør vi på baggrund af myndighedernes anbefalinger i forbindelse ned udbruddet af corona-virus. Vi åbner, når de igen vurderer, at det er sikkert at gå på museum.

Regeringens beslutninger i forbindelse med udbruddet af corona-virus og forsøget på at begrænse smitten, betyder, at det grønne museum holder lukket fra den 12. marts og frem til myndighederne igen vurderer det sikkert at gå på museum.

Der vil givetvis ske opdateringer i anbefalingerne fra myndighedernes side, og når det sker, vil vi melde eventuelle ændringer i museets åbne- og lukketider ud her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at tage imod jer igen på den anden side.

Pas på hinanden!

Er du i tvivl om noget i forhold til Det Grønne Museum og corona-virus, kan du kontakt museets kommunikationsmedarbejder, Kenneth Sletten Christensen, på mail ksc@dgmuseum.dk eller telefon 20 41 22 25.