Corona-virus og museet – aflysning af aktiviteter

På Det Grønne Museum holder vi foreløbigt lukket. Alle tilbud, arrangementer og aktiviteter i marts og april er desværre også aflyst.

Vi har desværre måtte tage den tunge beslutning at aflyse alle de tilbud, arrangementer og formidlingsaktiviteter, vi har glædet os til i marts og april.

Beslutningen om aflysningerne har vi taget, fordi vi gerne vil imødekomme regeringens anbefalinger i kølvandet på udbruddet af corona-virus. Og fordi vi gerne vil passe mest muligt på vores gæster, frivillige og ansatte.

Når myndighederne igen vurderer, at det er sikkert for museer at holde åbent, åbner vi også, så du igen kan hilse på dyrene og forundres over historien.

Aflysningerne – udover lukkeperioden – rammer foreløbigt alle arrangementer og aktiviteter i marts og april, som lægger op til, at gæster opholder sig tæt sammen. Det vil i praksis sige alle aktiviteter, madskoler og arrangementer. Selve museet, udendørsområder og udstillinger kan efter lukkeperioden altså opleves som normalt i åbningstiderne. Dog skal du som gæst være opmærksom på at overholde Sundhedsstyrelsens til enhver tid gældende anbefalinger.

Læs anbefalingerne her på Sundhedsstyrelsens hjemmeside

Er du i tvivl om noget i forhold til Det Grønne Museum og corona-virus, kan du kontakt museets kommunikationsmedarbejder, Kenneth Sletten Christensen, på mail ksc@dgmuseum.dk eller telefon 20 41 22 25.