Besøg Gammel Estrup og Det Grønne Museum i februar og få et årskort med

Gammel Estrup og Det Grønne Museum åbner sæsonen 2019 den 1. februar. De to museer har mange spændende arrangementer på tapetet i løbet af året, og det får man nu rig mulighed for at opleve, for alle der køber billet i februar får automatisk et årskort til de to museer.

Gammel Estrup og Det Grønne Museum vil gerne have endnu flere fra lokalområdet til at gå på museum. Derfor forærer museerne nu årskort til alle betalende gæster i februar måned:

”De to museer tilbyder et bredt tilbud af aktiviteter for både store og små året rundt, men det er måske ikke alle der ved, hvor meget, der faktisk foregår herude. Det vil vi gerne råde bod på, ved at give folk et årskort og dermed mulighed for at opleve de mange spændende udstillinger og aktiviteter, vi har i løbet af året, ganske gratis”, siger Britta Andersen, der er direktør ved Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum, og museumschef for Det Grønne Museum, Anne Bjerrekær, supplerer: ”Her fra 2019 har vi afskaffet gratisdagen om fredagen, men ved at forære vores gæster et årskort, når de kommer i februar, så har folk fra lokalområdet stadig mulighed for at komme hos os lige så meget, som de vil året rundt”.

På Det Grønne Museum kan man lære om jagt, skov, landbrug og mad, og man kan se de store landbrugsmaskiner og besøge dyrene i staldene og på markerne. På Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum kan man gå i grever og grevinders fodspor og opleve, hvordan man levede på godset før i tiden. Begge museer har særlige udstillinger henover året og børneaktiviteter i alle skoleferier, så man kan sagtens få mange dage til at gå. Et årskort koster normalt 185 kr, men i hele februar måned får man automatisk et årskort med, når man køber almindelig entrebillet til 90 kr. Børn under 18 år har altid gratis adgang på de to museer.