
- Denne begivenhed er allerede afholdt.
AFLYST Madskole: Chokoladens brug og smag
14 november 2021 / 12:00 - 15:00
350,00kr.Begivenhed Navigation

Arrangementet er desværre aflyst.
HISTORISK MADSKOLE / 14. nov. / kl. 12 – 15 / 350 kr.
Kakaobønnen har været kendt i Europa, siden Columbus opdagede Amerika. Fra midten af 1800-tallet vandt spisechokoladen hurtigt vid udbredelse i hele Europa såvel inden for konditorfaget som i private husholdningers bagværk.
Det er slet ikke så svært at arbejde med chokolade. På kurset kommer vi godt omkring, de ting du skal vide, for at mestre chokoladen. Fra den rå kakaobønne til dit færdig produkt. Vi skal arbejde med temperering af chokoladen og alle de forskellige muligheder vi har med den: Smagskombinationer, tempereringsmetoder og do’es & dont’s.
Underviser: Pernille Hansen
Søndag den 14. november, klokken 12-15.
Pris pr. person: 350 kr.
Sidste frist for tilmelding: 3. november kl. 12.