VELKOMMEN TIL DET GRØNNE MUSEUM

Det Grønne Museum er Danmarks nationale museum for jagten, skoven, landbruget og maden. På vores museum finder du oplevelser og viden for hele familien i hjertet af Djursland. Besøg os og få en dejlig dag for børn og voksne i vores udstillinger, på legepladsen, med vores husdyr, i vores landbrug og i de smukke omgivelser omkring Gammel Estrup. Vi glæder os til at se dig!

Børnene lytter interesseret.

Fantastisk Dag på Børnekulturfestivalen!

Fantastisk dag på børnekulturfestivalen!

I går havde vi den store fornøjelse at være en del af Børnekulturfestivalen på Gammel Estrup, og det var en dag fyldt med smil, latter og masser af læring!

Alle børnehaver og indskolingsklasser i Norddjurs var inviteret til en gratis dag fyldt med spændende oplevelser under temaet “Det vi bygger”. Det…

Læs mere
Nogle af museets gæster står og betragter en af køerne i sommervejret

En rejse gennem landbrugsdyrenes udvikling

En rejse gennem landbrugsdyrenes udvikling

Hele sommeren er der fokus på vores landbrugsdyr og ikke mindst deres udvikling gennem de sidste 70 år. Det Grønne Museum står klar til at byde sommerferie-gæsterne velkommen til spændende aktiviteter og læring.

Det Grønne Museum byder velkommen til en sommer fyldt med spændende aktiviteter og læring for hele familien.…

Læs mere
fra venstre: Anne Bjerrekær, direktør for Det Grønne Museum, Bettina Buhl, museumsinspektør og madhistoriker og Peter Westphael, teaterdirektør på Randers Teater.

Randers Teater indgår samarbejde med Det Grønne Museum om forestillingen Frøken Jensens Kogebog

Randers Teater indgår samarbejde med Det Grønne Museum om forestillingen Frøken Jensens Kogebog

Randers Teater har den store glæde at kunne præsentere et unikt samarbejde med Det Grønne Museum i forbindelse med vores kommende forestilling, “Frøken Jensens Kogebog”. Forestillingen har premiere den 29. august og vil bringe publikum tættere på den kulinariske kulturarv gennem både…

Læs mere

OPLEV
UDSTILLINGEN
STORT

Se den store udstilling om skovens danmarkshistorie fra stenalderjægerne, over et næsten skovfrit Danmark til moderne biodiversitetsmål.

Læs mere her

skovudstillingen STORT med maskiner fra skoven
Trans400
Smoerrebrød fra Den Gamle Stald
Trans400
Historisk madskole
Trans400
Trans400

BOOK EN
RUNDVISNING
PÅ MUSEET

Rundvisninger foregår i åbningstid, og afholdes af profesionelle guider. Vi tilbyder også gratis introduktioner for store grupper på hverdage.

Find information her

DET GRØNNE MUSEUM - OPLEVELSER PÅ DJURSLAND FOR BØRN OG VOKSNE

Tag et kig rundt i udstillingerne og de smukke omgivelser, der byder på spændende aktiviteter for hele familien – besøg fx vores hyggelige indendørs legeplads, Børnenes Gård eller gå på opdagelse vi vores historiske landbrugsmaskiner, skovmaskiner og jagtredskaber.
Udenfor kan du komme tæt på dyrene og opleve den landbrugsbotaniske have, der bugner af farver, dufter og smage det meste af året. Tag sanserne med i Madens Hus og få en historisk madoplevelse med.

Det Grønne Museum er en unik oplevelse for familien i Østjylland.